Kognitiv terapi & hypnose

Forestil dig, at du kan løse dine problemer ved både at bruge din logiske sans, din intuition, dine erindringer og dine følelser. Din logiske sans bruger vi, når vi arbejder med kognitiv terapi – en god metode til at skabe klarhed og overblik over vanskelighederne ved hjælp af logik og enkle modeller. Når vi arbejder med hypnose, bruger vi sindets evne til at forestille sig løsninger intuitivt, og den kreativitet der ligger i det ubevidste sind.

Vi starter forløbet med, at du fortæller mig lidt om, hvem du er, og hvad jeg kan hjælpe dig med. Det giver mig en ide om, hvad problemet i grunden er, og hvordan det skal gribes an. Jeg plejer at begynde i det kognitive, hvor vi arbejder os frem til et overblik og en fælles forståelse af, hvad dit problem i grunden er.

Hvis du ønsker det, og jeg mener det er en god ide, kan vi også arbejde med hypnose. Tillid og en nysgerrig indstilling er forudsætningen for at hypnose fungerer, og derfor tager det et par samtaler – måske mere – før vi kan bruge den metode.

Jeg kan lide kombinationen af disse to metoder, fordi de begge er meget effektive værktøjer. Kognitiv terapi og hypnose supplerer hinanden meget fint, da både logikken og intuitionen får lov at bidrage til en løsning af problemerne. Der er jo ingen grund til at gå og have det dårligt længere tid end nødvendigt. Jeg er her for at du kan få det bedre, og det regner jeg med at du også er.

Kognitiv terapi – er det ikke det man har hørt så meget om?

Kognitiv terapi bliver stadig mere populært, fordi det er en letforståelig og gennemskuelig måde at arbejde terapeutisk med sig selv på. Du vil lære nogle konkrete redskaber til at forstå dig selv bedre, og du bliver efterhånden din egen terapeut. Metoden er meget veldokumenteret og giver gode og hurtige resultater, som holder.

Hvad er hypnose egentlig for noget?

Hypnose er en terapeutisk metode, hvor man bruger den erfaring og viden der ligger i det underbevidste selv. Vi mennesker besidder ganske betydelige evner til at helbrede os selv. Disse evner frigøres i hypnosen, hvor problemer, som ellers virkede uløselige, kan løses af klienten selv under min støtte og vejledning. Dette giver selvtillid og en god og solid løsning af problemet.

LÆS MERE HER:

Mere om kognitiv terapi
Mere om hypnose
Hør en hypnose